Meedoen aan de Landelijke Opschoondag?

Wilt u meehelpen om de straten weer schoon te maken tijdens de Landelijke Opschoondag? Meldt u zich dan aan via info@goirle.nl. Dit kan tot donderdag 17 maart 12.00 uur. Geef hierbij met hoeveel personen u komt helpen (volwassenen en kinderen). Er is plaats voor 50 nieuwe deelnemers. Bent u al ZwerfAfvalPakker (ZAP’er)? Ook dan meldt u zich aan. 

Materialen ophalen

Op vrijdag 18 maart haalt u tussen 9.00 – 12.00 uur materialen op bij het gemeentehuis. Per persoon ontvangt u een veiligheidshesje, prikstok, handschoenen, rol vuilniszakken. Ook krijgt u een afvalzakhouder. Deze deelt u met een groep.

Planning 19 maart

Van 10.00 tot 12.00 uur gaat u op pad om zwerfafval op te ruimen. U begint vanuit huis en bepaalt zelf een route. Het is handig om voor vertrek de HelemaalGroen app te downloaden. Daarin ziet u namelijk de routes er gelopen worden. Rond 12.00 uur meldt u zich bij het Jan van Besouw. Daar levert u het opgehaalde zwerfaval in en geniet u van een gratis kopje thee/koffie en iets lekkers. Bent u een nieuwe ZAP’er? Dan levert u ook de geleende materialen weer in.

Succes zaterdag!