Gebruikt u de Berichtenbox van MijnOverheid al?

Eind mei ontvangt u het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen. Wist u dat u veel post van de overheid ook in één online brievenbus kunt krijgen? Dat kan door gebruik te maken van de Berichtenbox van MijnOverheid.

De gemeente Goirle heeft zich aangesloten bij MijnOverheid. Dat betekent dat u het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen in de Berichtenbox kunt krijgen. Maar ook post van bijvoorbeeld de Belastingdienst, RDW, UWV, SVB en Kadaster. U geeft zelf aan van welke organisatie u online post wilt krijgen. Zodra er post is, krijgt u automatisch een mailtje.

Aanmelden

Om gebruik te maken van MijnOverheid moet u uw account activeren. Dat doet u met DigiD. Op de website https://mijn.overheid.nl staat hoe u dit doet. Ook staat er een handige instructievideo. Nadat uw account actief is, logt u voortaan in met uw DigiD.

App Berichtenbox

Wilt u post van de overheid meteen op uw smartphone of tablet lezen? Gebruik dan de Berichtenbox App. U logt één keer in met uw DigiD en daarna voortaan met een zelfbedachte pincode. Zodra u post heeft, krijgt u een melding.

Geen papieren post meer

Nadat u uw account op MijnOverheid hebt geactiveerd, krijgt u het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen niet meer per post thuisgestuurd. U krijgt uw post  dan alleen nog in de Berichtenbox van MijnOverheid.

Meer informatie

Meer weten over Mijn Overheid of uw account activeren? Kijk op https://mijn.overheid.nl.