Energieadvies voor inwoners met een laag inkomen

U kunt besparen op uw energiekosten door u aan te sluiten of te informeren bij Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie.

Heeft u moeite met het betalen van uw energierekening? U bent niet de enige. Ongeveer 650.000 Nederlandse huishoudens hebben te maken met energiearmoede. Zij kunnen hun energierekening niet of nauwelijks betalen. Is dit bij u ook het geval? U kunt besparen op uw energiekosten door u aan te sluiten of te informeren bij Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie.

Advies

Op de website www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie krijgt u een persoonlijk advies als het gaat om besparen op energiekosten. Overstappen naar een ander energiecontract kan, maar is niet altijd de beste optie. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Goedkope energie helpt u met het beste advies voor uw situatie. Als u overstapt via Gezondverzekerd.nl – Goedkope energie betaalt u nooit borg en wordt u altijd direct geaccepteerd. U ontvangt de laagste prijs per aanbieder door de speciale afspraken met energieleveranciers. Bovendien krijgt u altijd groene energie.

Meer weten?

Kijk op www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie of bel naar 085 - 303 5389 voor advies en meer informatie. De gemeente Goirle werkt voor dit initiatief samen met de organisaties BS&F en Consumind.