Blauwe zone in parkeergarage De Hovel geldt vanaf 21 juli

Vanaf vrijdag 21 juli 2023 geldt voor de helft van de parkeervakken in parkeergarage De Hovel een blauwe zone. In de blauwe zone mag u enkel parkeren op vertoon van uw parkeerschijf, voor een maximum periode van 3 uur. Met deze maatregel stimuleren we ‘kort parkeren’. Hierdoor kan meer winkelend publiek gebruik kan maken van de faciliteiten op De Hovel.

Ontheffing voor blauwe zone geldt niet in parkeergarage De Hovel

Heeft u een ontheffing voor parkeren in een blauwe zone? Let dan op: uw ontheffing geldt niet voor de blauwe zone in de parkeergarage. Ook met een ontheffing, moet u in de parkeergarage uw parkeerschijf tonen. 

Hoe herkent u de blauwe zone?

U herkent de blauwe zone aan de blauwe streep voor het parkeervak. Ook hangen er borden in de parkeergarage zodat u weet waar de blauwe zone begint en/of eindigt.

Langer dan 3 uur parkeren

Vijftig procent van de parkeervakken in de garage is blauwe zone. Op de overige 50% van de parkeervakken mag u langdurig parkeren (daar geldt een maximale parkeerduur van 24 uur).

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Neem contact op met Richard Dreijer (opzichter van de gemeente Goirle). Hij is bereikbaar via het e-mailadres richard.dreijer@goirle.nl. U kunt ook bellen naar telefoonnummer (013) 5310 610.