Digitaal uw WOZ-beschikking en aanslagen ontvangen

Eind februari ontvangt u het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen. Wist u dat u veel post van de overheid ook in één online brievenbus kunt krijgen? En tegelijkertijd uw lopende zaken op een rij ziet? Hoe? Via MijnOverheid.

De gemeente Goirle heeft zich aangesloten bij MijnOverheid. Dat betekent dat u het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen in de Berichtenbox kunt krijgen. Maar ook post van bijvoorbeeld de Belastingdienst, RDW, UWV, SVB en Kadaster. U geeft zelf aan van welke organisatie u online post wilt krijgen. Zodra er post is, krijgt u automatisch een e-mail.

Aanmelden

Om gebruik te maken van MijnOverheid moet u uw account activeren. Dat doet u met DigiD. Op de website www.mijn.overheid.nl staat hoe u dit doet. Ook staat er een handige instructievideo. Nadat uw account actief is, logt u voortaan in met uw DigiD.

App Berichtenbox

Wilt u post van de overheid meteen op uw smartphone of tablet lezen? Via de App Store of Google Play downloadt u de Berichtenbox App. U logt één keer in met uw DigiD en daarna voortaan met een zelfbedachte pincode. Zodra u post heeft, krijgt u een melding.

Geen papieren post meer

Nadat u uw account op MijnOverheid heeft geactiveerd, krijgt u het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen niet meer per post thuisgestuurd. U krijgt dan uw post alleen nog in de Berichtenbox van MijnOverheid.

Meer informatie

Meer weten over Mijn Overheid of uw account activeren? Kijk op de website www.mijn.overheid.nl.