Eerste certificaten reiskoffer uitgereikt

Op 25 januari kregen Mandy Pijpers en Bjorn de Blok als eersten een certificaat van De Reiskoffer. Zij reizen nu zelf naar school in plaats van met de taxi. Dat maakt Mandy en Bjorn zelfstandiger.

Op de fiets of met de bus

Mandy ging vorig schooljaar naar school met een taxibus van het leerlingenvervoer. Door inzet van een vrijwilliger van De Reiskoffer leerde Mandy zelf met de fiets te gaan. Dit doet ze nu iedere dag, wind en zelfs sneeuw houden haar niet tegen. Ook Bjorn ging al een paar jaar met de taxibus naar school. Met de GoOV-app uit De Reiskoffer leerde hij om zelfstandig met de bus naar school te gaan. Inmiddels is Bjorn een geoefende busreiziger.

De Reiskoffer

De Reiskoffer is een serie producten die mensen helpt zelfstandig te leren reizen. De Reiskoffer is er vooral voor leerlingen die gebruik maken van het leerlingenvervoer maar ook voor reizigers die reizen met de regiotaxi. De Reiskoffer past bij het idee dat inwoners zoveel mogelijk zelfstandig moeten kunnen meedoen in de samenleving.

Wilt u meer informatie over De Reiskoffer? Kijk dan op www.dereiskoffer.nu. Of neem contact op met het Dorpsteam via telefoonnummer (013) 53 48 989.