Feest van de vrijwilliger

Burgemeester en wethouders van Goirle nodigen alle vrijwilligers uit de gemeente Goirle uit voor het Feest van de Vrijwilliger. Dit is op maandag 6 maart 2023 om 19.30 uur in Cultureel Centrum Jan van Besouw. Bent u vrijwilliger en heeft u zich nog niet aangemeld? Dit kan nog tot en met zondag 12 februari.

Vrijwilligers, bedankt

Vrijwilligers maken Goirle en Riel levendiger, socialer, schoner, groener, gezelliger, sportiever, mooier en leuker. Dankzij vrijwilligers hebben we doenerige dorpen waar het goed toeven is. De gemeente Goirle glanst (meer) door inwoners die zich inzetten voor en met elkaar.

Dat vieren we tijdens het Feest van de Vrijwilliger. Het wordt een avond met verrassingen, humor en een ‘dank u wel’ aan alle vrijwilligers.

Aanmelden

Het aantal plaatsen in het Jan van Besouw is beperkt. Daarom vragen we vrijwilligers om zich aan te melden. Per vereniging kunnen maximaal tien vrijwilligers komen. Aanmelden kan via www.goirle.nl/feestvandevrijwilliger.

Mantelzorgers vormen een specifieke groep vrijwilligers. Daarom zetten we hen apart in het zonnetje op de jaarlijkse Dag van den Mantelzorg.