Kermis Goirle

Na twee jaar komt er weer een kermis in Goirle. Deze vindt plaats van zaterdag 25 juni tot en met woensdag 29 juni. Op het Oranjeplein, de Hovel en het Kloosterplein zijn attracties te vinden voor de hele familie. De kermis is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 24.00 uur.

Opbouw van de kermis

Woensdag 22 juni om 18.00 uur begint de opbouw van de kermis. Er zijn vanaf woensdag 22 juni tot en met donderdag 30 juni verkeersregelaars aanwezig in het centrum om het verkeer in goede banen te leiden. 

Parkeergarage De Hovel blijft goed bereikbaar. De openingstijden van de garage zijn tijdens de kermis verruimd. De garage is van woensdag 22 juni tot en met donderdag 30 juni, dagelijks geopend van 06.00 uur tot 01.00 uur. Ook parkeergarage Hof van Oranje blijft tijdens de hele kermisperiode bereikbaar.

Weekmarkt

De weekmarkt zal op donderdag 23 juni en 30 juni naar de Thomas van Diessenstraat worden verplaatst, voor Cultureel Centrum Jan van Besouw.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de kermis? Kijk dan op www.goirle.nl/kermis. Heeft u nog vragen? Stel deze dan aan Dirk Naaijkens (beleidsmedewerker Economie bij gemeente Goirle) via dirk.naaijkens@goirle.nl of via T 06 257 760 11.