Tekort aan chauffeurs Regiovervoer Midden-Brabant

Regiovervoer Midden-Brabant kampt met oplopende personeelstekorten. Er zijn te weinig chauffeurs om alle ritten te kunnen rijden. Daarom kunnen Wmo-reizigers in de spits niet meer reizen met het Regiovervoer. Op deze manier kan Regiovervoer zorgen dat het vervoer van leerlingen zeker doorgaat. Ook vervoer naar bijvoorbeeld een medische behandeling, begrafenis of bruiloft gaat gewoon door, ook in de spits. Wmo-reizigers kunnen buiten de spits reizen of moeten ander vervoer regelen. Het is niet bekend hoelang deze maatregelen duren, in elk geval tot eind 2022.

Spitstijden

Spitstijden zijn tussen 7.00 en 9.00 uur en tussen 14.45 en 16.30 uur. Op woensdagmiddag geldt een andere spitstijd omdat dan veel scholen gesloten zijn: tussen 11.45 en 13.30 uur.

Reizigersinformatie

Als u uw Wmo-vervoer boekt, krijgt u via een bandje informatie over de maatregelen. U kunt het ook lezen op www.regiovervoermiddenbrabant.nl.

Wat is Regiovervoer Midden Brabant?

Bij Regiovervoer Midden-Brabant deelt u een taxi mogelijk met andere reizigers. De reis kan langer duren maar de kosten zijn lager. Iedereen kan met Regiovervoer Midden-Brabant reizen. Inwoners met een Wmo-pas reizen tegen een voordeliger tarief. De maatregelen gelden voor reizigers met een Wmo-pas.

Vragen?

Reizigers kunnen met vragen terecht bij de klantenservice van het Regiovervoer. Bel naar (0900) 7755 862 of mail naar klantenservice@regiovervoermiddenbrabant.nl.