Tijdelijk Noodfonds Energie biedt steun

Heeft u een laag inkomen en kunt u de energierekening niet (meer) betalen? Misschien heeft u recht op het Tijdelijk Noodfonds Energie. Het Noodfonds betaalt een deel van de energierekening van oktober 2022 tot en met maart 2023 voor huishoudens met een laag inkomen (maximaal 200% van het sociaal minimum).  

Hoe werkt het?

Heeft u een laag inkomen (maximaal € 2.980 voor alleenstaanden en maximaal € 3.794 voor samenwonenden) én is uw energierekening hoog? Misschien komt u in aanmerking voor het Tijdelijk Noodfonds Energie. Voor meer informatie kijkt u op www.noodfondsenergie.nl. Hier doet u ook een aanvraag voor het Tijdelijk Noodfonds Energie.

Hulp nodig bij uw aanvraag

De Formulierenbrigade helpt u graag. Zij zijn te bereiken via T (06) 3836 9551. Mailt u liever? Stuur uw vraag via formbrig.goirle@gmail.com.

Noodfonds Goirle

Gemeente Goirle heeft ook een eigen noodfonds. Vanuit dit fonds bieden we inwoners steun in noodsituaties. Het gaat hierbij om hulp en ondersteuning op maat. Wilt u hier meer over weten? Mail naar sociaaldomein@Goirle.nl.

Hulp nodig bij financiële zaken?

Heeft u hulp nodig bij het regelen van uw financiële zaken?  Neem dan contact op met het Dorpsteam. Zij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 -12.00 uur. Komt u liever langs tijdens een spreekuur van het Dorpsteam? Dat kan ook.

  • Leybron in Riel op dinsdag tussen 10.00 – 12.00 uur.
  • De Guldenakker op woensdag tussen 10.00 – 12.00 uur.
  • De Bibliotheek in Goirle op donderdag tussen 10.00 – 12.00 uur.

Wilt u meer weten over het Dorpsteam? Kijk op www.dorpsteamgoirle.nl.