Toe aan een nieuwe uitdaging? Kom naar Goirle Werkt!

Op woensdag 8 maart van 16.30 – 19.30 uur houdt gemeente Goirle het ‘Goirle Werkt’ evenement. Traditioneel gezien schrijf je eerst een pakkende brief en moet je schitteren tijdens het sollicitatiegesprek. Hoe fijn is het om eerst informeel kennis te maken met nieuwe collega’s, zonder gedoe. Dat kan tijdens Goirle Werkt! Dus wil jij meer weten over die droombaan waarbij jij het verschil maakt en proeven hoe het is om in Goirle te werken? We zien je graag op 8 maart in het gemeentehuis!

Wat kun je verwachten?

Tijdens Goirle Werkt ontmoet je onder het genot van een hapje en een drankje onze collega’s uit de domeinen: sociaal, fysiek, bedrijfsvoering en publiekszaken. Wij presenteren onze vacatures, leiden je rond in het gemeentehuis en beantwoorden al jouw vragen. Op die manier krijg je een volledig beeld van het werken bij de gemeente Goirle. Ben je geïnteresseerd in een specifieke vacature en zijn we een match? Dan plannen we direct een gesprek in.  

Meer informatie

Wil je meer weten over dit evenement? Kijk op onze Werkenbij-pagina of neem contact op met Lisanne van Egeraat (communicatieadviseur gemeente Goirle). Je bereikt haar via communicatie@goirle.nl.