Vrijwilligers, bedankt!

Op 7 december is de Nationale Vrijwilligersdag. Wij hebben in Goirle en Riel tien Vrijwilligersdag Verrassingsdozen verstopt. Vol met cadeautjes om onze vrijwilligers te bedanken voor hun onmisbare inzet. Vind de Verrassingsdozen en zorg dat de onmisbare vrijwilligers van Goirle en Riel een cadeautje krijgen. Dat hebben ze verdiend! Bekijk onze sociale media kanalen voor aanwijzingen over de locaties.

Vrijwilligers bedanken

Wij vinden vrijwilligers en de activiteiten die zij organiseren van grote betekenis. We kennen Goirle en Riel als sociale, ‘doenerige’ dorpen. De mensen houden van aanpakken en er samen iets van maken. Dat is de kracht van de Gôolse en Rielse samenleving. Op de Nationale Vrijwilligersdag bedanken we alle vrijwilligers. Dit is een opmaat naar de Week van de Vrijwilliger van 25 februari tot en met 4 maart. Dan staan we uitgebreid stil bij het belang van vrijwilligers. Wat er precies gaat gebeuren, is nog een verrassing. Als het aan ons ligt, gaan we elkaar ontmoeten in een feestelijke sfeer.

Do Good Loterij

Kunt u de Vrijwilligersdag Verrassingsdoos niet vinden? Of bent u gewoon dol op verrassingen? Ga dan snel naar www.goirlevoorelkaar.nl. Daar kunt u een lootje trekken voor de Do Good Loterij. U maakt kans op leuke prijzen. Dat is een initiatief van Dorpsteam Goirle om vrijwilligers te bedanken. De gemeente ondersteunt dit van harte.