Prijsvraag faunapassage

Wie bedenkt de winnende naam?

De gemeente Goirle realiseert dit najaar over de Turnhoutsebaan een faunapassage: een natuurlijke verbinding tussen Landgoed Gorp en Roovert en de Regte Heide aan weerszijden van de Turnhoutsebaan. Met de realisatie van de faunapassage is er een betere verbinding voor dieren, zodat deze zich veilig kunnen begeven tussen natuurgebieden. Een bijzonder project dat het verdient om gezien te worden.

Prijsvraag
Hoe gaat de faunapassage in Goirle heten? De gemeente en aannemer Ploegam schrijven een prijsvraag uit voor de naam van de toekomstige faunapassage. Op de website kunt u voor 31 oktober uw inzending indienen, graag wel voorzien van een toelichting.
De winnende inzending wordt gekozen door een zorgvuldig samengestelde jury. De gelukkige krijgt niet alleen de eer dat de faunapassage zijn of haar gekozen naam draagt, ook biedt de gemeente de winnaar een etentje aan voor twee personen bij Eet- en Drinkerij de Roovertsche Leij.

Excursies
Wilt u graag meer weten over het project, de bouw en de flora en fauna? Meldt u dan aan voor één van de drie excursies met een ecoloog. Deze vinden plaats op 12 oktober, 16 november en 7 december van 14.00-15.00 uur. Aanmelden kan via: faunapassagegoirle@ploegam.nl.