Nieuwbouw Barbara Benz Park

De gemeente begint met het registreren van de belangstelling voor woningbouwproject Barbara Benz Park in Boschkens-West. Hier is op de voormalige locatie van Kompaan en De Bocht aan de Tilburgseweg een project in ontwikkeling, waarvan inmiddels het schetsontwerp is vastgesteld door het gemeentebestuur. Aan dit schetsontwerp kunnen uiteraard geen rechten worden ontleend. De naam Barbara Benz Park is een werktitel. Of het project zo blijft heten staat nog niet vast. Op het voormalige terrein van Stichting Kompaan en De Bocht (nu Sterk Huis) liep een straat die het Barbara Benz laantje werd genoemd.

Planning
In dit schetsontwerp is ruimte voor in totaal 25 woningen - vooral vrijstaand -, met kavelgroottes van 350-1500 m². Bij ongeveer zes woningen wordt nog onderzocht of collectief particulier opdrachtgeverschap mogelijk is. De bestemmingsplanprocedure start dit jaar nog, waarna waarschijnlijk in de eerste helft van 2019 de verkoop start.

Belangstelling?
Wilt u op de hoogte worden gehouden van de plannen? Vul dan het formulier in. U ontvangt dan iedere drie maanden een nieuwsbrief.