Herinrichting Tilburgseweg op schema

De planning ligt prima op schema. Op vrijdag 10 augustus, eind van de middag, wordt de Dorpsstraat weer opengesteld voor alle verkeer. De afgelopen week  is er hard gewerkt, de trottoirbanden zijn geplaatst en de putten zijn en aangesloten op de riolering. De fundering voor het nieuwe asfalt is aangebracht. Een week eerder dan gepland zijn er 4 nieuwe lichtmasten geplaatst. De bestaande armaturen (lampkappen) worden later vervangen voor nieuwe. Deze week werkt de aannemer onder andere aan het nieuwe asfalt, waarbij de fietsstroken een rode variant krijgen. Ook de belijning en bewegwijzering wordt afgerond.
Werkzaamheden 06-08 t/m 10-08

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt dan contact op met Jan-Hein Heijmans, omgevingsmanager van Heijmans Infra. Hij is bereikbaar via de mail; jheijmans3@heijmans.nl of mobiel 06-5128 2629.
Heijmans Infra heeft ook een bouwkantoor in gebruik genomen. Dat is in het voormalige reisbureau aan de Tilburgseweg 48 te Goirle.

Meer informatie
Meer informatie kunt u vinden op de website van de gemeente Goirle. Ook kunt u de Facebookpagina van het project volgen: Goirle Herinrichting Tilburgseweg Centrum Fase 1  Op de pagina worden regelmatig foto’s en berichten van de uitvoering geplaatst.