Omleidingen tijdens Streetrace

Op maandag 10 juni 2019 (Tweede Pinksterdag) vindt de Streetrace weer plaats. Dit sportief evenement wordt gehouden in het centrum van Goirle. Hierdoor is het centrum van Goirle van zaterdag 8 tot en met dinsdag 11 juni 2019 wat moelijker bereikbaar. Op maandag 10  juni 2019 is een groot gedeelte van het centrum afgesloten voor het verkeer.

Afsluitingen
Op zaterdag 8 juni vinden opbouwwerkzaamheden plaats op en rond het Oranjeplein. Het parkeerterrein daar is dan gedeeltelijk afgesloten.  De doorgaande weg is wel vrij. Houd die dag rekening met mogelijk overlast.
Op  zondag 9 juni vinden er opbouwwerkzaamheden plaats op het plantsoen aan de Marijkestraat, het Kloosterplein en het Oranjeplein. De wegen zijn wel bereikbaar. Houdt die dag rekening met mogelijke overlast.
Op maandag 10 juni 2019 zijn de volgende straten tot 21.00 uur afgesloten: Oranjeplein, Marijkestraat, Tilburgseweg (van de kruising Van Haestrechtstraat tot aan de Sint Janstraat), Kloosterplein, Kalverstraat en De Hovel.
Op dinsdag 11 juni 2019 worden de laatste afbouwwerkzaamheden op het Oranjeplein afgerond. Het merendeel van de parkeervakken is die dag wel weer beschikbaar. Het plein wordt die dag uiterlijk 18.00 uur in zijn geheel vrijgegeven.

Parkeren
Als gevolg van de opbouwwerkzaamheden is het Parkeerterrein Oranjeplein op 8 en 9 juni beperkt bereikbaar. Op maandag 10 juni kunt u geen gebruik maken van de parkeervoorzieningen op het  Oranjeplein en de kelder van de Parkeergarage Hovel. Eigenaren van particuliere parkeerplaatsen in de Parkeergarage Hovel en de parkeerkelder onder Hof van Oranje zijn door de organisatie van de Streetrace persoonlijk op de hoogte gebracht. De overige parkeervoorzieningen in het centrum zijn die dagen gewoon bereikbaar.

Omleiding en openbaar vervoer
De kruising Dorpsstraat - Tilburgseweg is afgesloten. Er is een omleidingsroute ingesteld. Volg de borden. Ook het openbaar vervoer wordt omgeleid. Houd de informatie van de openbaar vervoersdiensten in de gaten.