Aanmelden Dag van de Mantelzorg

Zorgt u onbetaald en langdurig voor een ziek familielid of vriend? Dan bent u mantelzorger. Dat is voor u misschien vanzelfsprekend. Maar het betekent heel veel voor degene voor wie u zorgt én voor de samenleving. Op de Dag van de Mantelzorg laten we onze waardering hiervoor blijken. We willen mantelzorgers in Goirle en Riel trakteren op een heerlijk uitgebreid lunchpakket voor twee personen. Mogen we bij u langskomen? Meld u dan aan vóór 25 oktober 2021.

 

De Dag van de Mantelzorg is op woensdag 10 november. ContourdeTwern brengt de lunchpakketten rond tussen 10.00 en 12.00 uur. Dat doen ze in opdracht van de gemeente.

Mogen wij ook bij u langskomen?

Meld u dan vooraf aan. Mail vóór 25 oktober naar infogoirle@contourdetwern.nl of bel T (013) 534 9191. Laat weten hoeveel uur mantelzorg u geeft, wat uw relatie is met degene voor wie u zorgt en of u dieetwensen of allergieën hebt. ContourdeTwern doet de rest!

Twijfelt u of u mantelzorger bent?

Beantwoord dan de volgende vier vragen. Op alle vier ja? Dan bent u mantelzorger.

  • Verzorgt of helpt u voor minimaal 8 uur per week uw naaste?
  • Doet u dit onbetaald?
  • Verzorgt of helpt u al meer dan 3 maanden uw naaste?
  • Woont uw naaste in Goirle of Riel?

Heeft u nog vragen?

Mail deze dan naar Ingrid Muijs (ingridmuijs@contourdetwern.nl) of Jason Doti (jasondoti@contourdetwern.nl). U mag ook bellen naar (T) 06 238 617 58 of (T) 06 232 376 55.