Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen in uw (digitale) brievenbus

Eind februari ontvangt u het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen. Hierop vindt u de WOZ-waarde, onroerende-zaakbelastingen (OZB), de afvalstoffenheffing en de rioolheffingen. Als u een hond heeft, vindt u hier ook de hondenbelasting.

Betalen gemeentelijke belastingen

U kunt de gemeentelijke belastingen op verschillende manieren betalen: in maximaal 2 termijnen via een overschrijving, in een keer via iDeal of in maximaal 10 termijnen via automatische incasso. Ga hiervoor naar goirle.nl/belastingen

Bezwaar maken? Neem eerst contact op

Heeft u vragen over uw belastingaanslag(en)? Of bent u van mening dat gegevens niet kloppen, bijvoorbeeld de WOZ-waarde van uw huis? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder. Bent u het uiteindelijk toch niet eens met de belastingaanslag(en)? U kunt binnen zes weken na dagtekening van het aanslagbiljet bezwaar indienen. Dit is niet ingewikkeld. U kunt dit gemakkelijk zelf doen. Dat kan digitaal via www.goirle.nl/belastingen. Hiervoor heeft u DigiD nodig (bedrijven eHerkenning). Het is ook mogelijk uw bezwaarschrift schriftelijk in te dienen bij:

De heffingsambtenaar van gemeente Goirle
Postbus 17
5050 AA Goirle

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de gemeentelijke belastingen op goirle.nl/belastingen. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via belastingen@goirle.nl of (T) (013) - 5310 586.