Bijtende Bende slaat toe in Goirle

Herkent u drugscriminaliteit? Leer drugscriminaliteit herkennen door een bezoek te brengen aan ‘de Bijtende Bende’. Kom op donderdag 11 november tussen 9 en 13 uur tijdens de weekmarkt naar het Kloosterplein in Goirle. Hier staat de Bijtende Bende-bus met daarin de zogenoemde ‘immersive room’. In deze ruimte beleeft u een interactieve 3D-ervaring over de impact van drugscriminaliteit. Ga zelf op zoek naar signalen van drugscriminaliteit en leer het herkennen. Speurt u mee?

Naast de politie, is burgemeester Mark van Stappershoef ook aanwezig: Drugscriminaliteit en de gevolgen hiervan zijn bijna dagelijks terug te vinden in het nieuws. Vorige week sloot ik nog een woning omdat daar een hennepkwekerij zat, middenin een woonwijk bij een basisschool. Het is geen ver-van-mijn-bed-show. Het gebeurt hier en nu, ook in Goirle. Door drugscriminaliteit te herkennen en vervolgens ook te melden, zorgen we samen voor een veiliger Goirle en Riel".

Melden signalen

Inwoners zijn de ogen van de gemeente Goirle. Zonder uw hulp kunnen is de strijd tegen ondermijning niet te winnen. Ziet u iets verdachts, meld dit bij de politie via 0900-8844 of www.politie.nl Anoniem melden kan ook. Bel 0800-7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl