Coronaverhaal: Inwoner Miriam

Hoe hou jij het vol? Wat maak jij mee? Schrijf mee aan de Goolse geschiedenis. Samen met de Bibliotheek verzamelen we coronaverhalen van de inwoners van Goirle en Riel. De verhalen bundelen we in een boek. Maar tussentijds zijn ze te lezen op onze website en in het Goirles Belang. Ook meedoen? Lees meer over de spelregels.­­

Genieten in Goirle

“Mijn eerste 21 jaar gewoond in Hilvarenbeek: opgroeien.

Daarna woonde ik 21 jaar in Tilburg: volwassen worden.
Voor de rest van mijn leven: ‘Genieten in Goirle’.
Dat nu al bijna 8 jaar...”
Maar afgelopen jaar was wel érg uitdagend om van te kunnen genieten, als verse ondernemer in Goirle.

Overname

In januari nam ik Hart for Her over; een bijzondere plek voor vrouwen in Goirle. Deze club bestond al vijf jaar en ik zou ervoor gaan zorgen dat iedereen in de wijde omtrek van het bestaan zou weten en dat vele dames konden komen sporten. Maar dat liep anders...

Poeweeh

Wegwijs worden in het nieuwe ondernemerschap, operationeel blijven ten tijden van Corona en allerlei maatregelen toepassen en nu weer de tweede lockdown. Ondertussen in de rol van alleenstaande (puber)moeder, mantelzorger en daardoor vaak creatief zijn, maar bovenal dankbaar verder gaan in het contact met de prachtige vrouwen uit Goirle, Riel en omstreken.

Warme plek

Elke dag klaar staan om te coachen, verbinding te maken en positief bezig te zijn met fijne mensen; mijn team en de leden. Je krijgt veel terug. Nu we dicht zijn is er via mail, Whatsapp en Facebook gelukkig nog contact met elkaar. Ook dat is genieten. En ik knap ondertussen thuis een roze reclamefiets op, die straks gezellig voor de deur staat!
Mijn droom is verder te bouwen aan een plek waar elke vrouw zich prettig voelt, om te komen bewegen en zichzelf te kunnen zijn.

2021

Het gaat weer een spannend jaar zijn waarin we allereerst hopelijk gezond blijven en ik daarnaast extra hard zal moeten werken aan de bekendheid van de club. Want ook al is Hart for Her al 6 jaar gevestigd in Goirle, velen kennen ons nog niet. Als starter had ik voor afgelopen jaar natuurlijk een flinke ledengroei voor ogen en die is ver achtergebleven. Werken aan het voortbestaan, zodat mijn droom uitkomt en vele vrouwen kunnen blijven genieten van fit zijn op een laagdrempelige, fijne manier.

Dus snel weer open!
En dan geniet ik nog het meest.

Miriam