Ervaringsonderzoek

De gemeente Goirle laat de dienstverlening op het gebied van werk en inkomen onderzoeken. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door ZorgfocuZ, een onafhankelijk onderzoeksbureau. Als u uw ervaringen deelt, kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Wij vragen u daarom mee te doen aan dit onderzoek.

Hoe doet u mee?
Inwoners die ondersteuning op het gebied van werk en inkomen ontvangen, hebben inmiddels per post een vragenlijst thuisgestuurd gekregen. U kunt deze invullen en gratis terugsturen. Ook kunt u de vragenlijst digitaal invullen, via www.zorgfocuz.nl/participatiegoirle. Instructies hiervoor leest u in de brief.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Uw antwoorden helpen ons bij het verbeteren van onze dienstverlening. Als dank voor uw medewerking ontvangt u een cadeaubon ter waarde van 10 euro. Alvast bedankt voor uw deelname.

Hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst?
De medewerkers van de formulierenbrigade helpen u graag bij het invullen van de vragenlijst. U kunt hen bereiken door een mail te sturen naar formbrig.goirle@gmail.com of door te bellen naar 06-38369551.