Inspiratie voor uw sportclub

Bent u actief bij een sportvereniging? Doe nieuwe ideeën op voor uw club tijdens de inspiratiesessies voor sportverenigingen. U kunt gratis meedoen aan de digitale workshops over vrijwilligersmanagement, ledenbinding en gezonde sportomgeving.

Inspiratiesessies

  • Vrijwilligersmanagement.Op dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 uur tot 20.30 uur. Na deze sessie heeft u meer zicht op het omgaan met vrijwilligers. U gaat aan de slag met echt contact, aansluiten bij drijfveren, de beste persoon op de juiste plek en waarderen.
  • Ledenbinding.Op donderdag 13 januari 2022 van 19.30 uur tot 20.30 uur. Deze sessie gaat over het binden van leden aan uw club.
  • Inspiratieworkshop Gezonde sportomgeving.Op donderdag 20 januari van 19.30 uur tot 20.30 uur. Deze sessie gaat over werken aan een rookvrije vereniging, een gezonde(re) sportkantine en een verantwoord alcoholbeleid.

Aanmelden

Stuur een mail naar verenigingsondersteuner Rian Spaan via rian@negen.nl

Sportakkoord

Verenigingsondersteuner Rian Spaan organiseert de inspiratiesessies. De verenigingsondersteuner ondersteunt sportverenigingen en helpt bij het verbeteren van de samenwerking tussen verenigingen. Dit is één van de onderdelen van het Sportakkoord ‘Lekker Gezond in Goirle’. Hierin staat wat we in de gemeente Goirle willen bereiken op het gebied van sport en bewegen. De gemeente krijgt geld van de rijksoverheid voor de uitvoering van het sportakkoord. Daarvan betaalt de gemeente de verenigingsondersteuner en andere acties.