Uitnodiging Sportverenigingscafé

Op vrijdag 17 september is het eerste sportverenigingscafé. Op deze avond staan de volgende onderwerpen centraal:

  • Het lokale sportakkoord; hoe gaan we verder?
  • Een plezierig sportklimaat en een veilige sportclub voor alle kinderen in Goirle; hoe pakken we dit aan?
  • Gratis cursussen voor bestuurders, leden en vrijwilligers.

Alle sportverenigingen en -aanbieders uit Goirle en Riel zijn uitgenodigd. Wil je als supporter van het lokale sportakkoord ook aansluiten? Je bent van harte welkom! De avond is gratis. Dit is hét moment voor alle supporters van sport en bewegen in de gemeente Goirle om samen in beweging te komen!

Waar en wanneer

Het sportverenigingscafé is op vrijdagavond 17 september in de kantine van GSBW (Wim Rotherlaan 8 in Goirle). Inloop vanaf 19.15 uur en om 19.30 uur start het programma. Vanwege corona is aanmelden verplicht. Dit kan via rian@negen.nl.

Sportakkoord en verenigingsondersteuner

Met verschillende partners in de gemeente Goirle hebben we het Sportakkoord ‘Lekker Gezond in Goirle’ gesloten. Hierin staan de gezamenlijke ambities op het gebied van sport- en beweegbeleid. De verenigingsondersteuner werkt aan het verder vormgeven van de lokale sportinfrastructuur, brengt het sport- en beweegaanbod goed in kaart en ondersteunt verenigingen. Dat doet ze samen met andere partners in Goirle en Riel.

Sportverenigingscafé

Het sportverenigingscafé is een initiatief van Rian Spaan (verenigingsondersteuner Gemeente), Peti Stevens (Taskforce Kindermishandeling Goirle) en Yuri Engels (beweegcoach Mainframe). Sport Service Noord Brabant en de Regionale Taskforce Kindermishandeling werken ook mee aan deze avond.