Vier koninklijke onderscheidingen tijdens Lintjesregen

GOIRLE_20210426_LINTJESREGEN

Tijdens de ‘lintjesregen’ op maandag 26 april reikte burgemeester Mark van Stappershoef vier koninklijke onderscheidingen uit. De uitreiking was in beperkte kring in de raadzaal. Familie en bekenden volgden de uitreiking via een livestream.

Namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander reikte burgemeester Van Stappershoef lintjes uit aan:

De heer Kees Arends (63, Goirle) voor ruim 20 jaar inzet als vrijwilliger voorde landelijke IPA Motorclub (International Police Association), clubblad Blue Rider en Dieren Opvang Centrum-Tilburg (DOC-T). Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Naussau.

De heer Peter Beekmans (66, Riel) voor ruim 27 jaar inzet als vrijwilliger voor de Stichting Dordt in Stoom en stoomsleepboot Pieter Boele. Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Naussau.

De heer Frans Boeren (77, Goirle) voor zijn inzet als vrijwilliger voor Stichting Akkermolens (Molen De Visscher en Molen De Wilde), Creatief Centrum Hobbysoos Goirle en Shantykoor Nooit te Water uit Hooge Mierde. Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Naussau.

De heer André Stuijts (58, Poppel) voor ruim 30 jaar inzet voor de veiligheid van de samenleving. In zijn baan als buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) levert hij bijzondere prestaties en onderscheidt zich daarmee van beroepsgenoten. Als boa houdt hij de natuurgebieden rondom Gorp en Roovert opgeruimd, schoon en veilig. Daarnaast coacht hij op vrijwillige basis medewerkers van partner-organisaties en politiestudenten. Hij is een ‘ambassadeur’ en boegbeeld voor zijn specifieke beroepsgroep. De heer Stuijts werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.