Uitnodiging: Open Huis bij noodopvang vluchtelingen

De bewoners van het oude missiehuis aan de Tilburgseweg houden Open Huis voor dorpsgenoten. Het Open Huis is op 26 januari 2023. Buurtgenoten en andere inwoners van Goirle en Riel zijn van harte welkom om een kijkje te nemen.

U kunt binnenlopen tussen 15.00 en 17.00 uur en tussen 20.00 en 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Medewerkers van het Rode Kruis leiden u graag rond. Er is volop gelegenheid om in gesprek te gaan met bewoners, vrijwilligers en medewerkers van het Rode Kruis, beveiliging en de gemeente Goirle. Buurtbewoners kunnen zich tijdens het Open Huis aanmelden om mee te denken over een klankbordgroep.

Digitale update

Op www.goirle.nl/noodopvang staat de eerste digitale update over de noodopvang. Daarin leest u hoe het gaat in de noodopvang in het oude missiehuis. Bijvoorbeeld over de Nederlandse les, fietslessen, de viering van de feestdagen en oproepjes voor vrijwilligers en winterkleding. Wilt u de digitale update voortaan in uw mailbox ontvangen (nog maximaal drie keer)? Meld u dan aan als abonnee via noodopvang@goirle.nl.