Wegwerkzaamheden

In de gemeente Goirle wordt regelmatig gewerkt aan de weg en vinden grotere en kleinere evenementen plaats. Meestal zijn tijdelijke verkeersmaatregelen nodig om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen en de doorstroming van het verkeer te bevorderen.

Hoofdroute Riel

Onlangs las u al dat er fabricageproblemen met de stenen zijn en dat de Leijbrug onderhoud nodig heeft. Dit heeft gevolgen voor de indeling van het werk aan de doorgaande weg in Riel.

Vanaf de komgrens
De aannemer is nu bezig op de Tilburgseweg richting kruising Vonderstraat-Lange Voren. Omdat er fabricageproblemen zijn met de geluidsarme stenen, legt hij de werkzaamheden hier stil en zal in omgekeerde richting gewerkt worden. Dit betekent dat de aannemer vanaf de komgrens richting Riel gaat werken. Hier zijn namelijk andere stenen voor nodig die wel voorradig zijn. Ook de onderhoudswerkzaamheden aan de Leijbrug worden dan aangepakt. In de tussentijd kunnen dan de stenen weer geleverd worden en kan het nog niet vervangen deel van de Tilburgseweg afgemaakt worden.

Omleiding
Dit heeft verder geen gevolgen voor de omleiding, want u moest al over de verbeterde Rielsedijk rijden. Gezien de weerverwachtingen deze week, gaat de aannemer ervoor zorgen dat er elke morgen gesproeid wordt. Het blijft nodig dat u hier rustig rijdt.