Wegwerkzaamheden

In de gemeente Goirle wordt regelmatig gewerkt aan de weg en vinden grotere en kleinere evenementen plaats. Meestal zijn tijdelijke verkeersmaatregelen nodig om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen en de doorstroming van het verkeer te bevorderen.

Verkeershinder N12 richting Weelde

Als u via Poppel naar Weelde rijdt, dan moet u van 7 juni tot 1 juli rekening houden met hinder door wegwerkzaamheden op de N12 in Weelde over een afstand van 5 km. Het asfalt wordt vernieuwd en een kruispunt krijgt een nieuwe inrichting. De weg gaat in de weekenden van 22 en 29 juni helemaal dicht. U wordt dan omgeleid via de N119 bij Baarle-Hertog, de Pastorijstraat/Steenweg Baarle en de ring Turnhout. Let verder op de tijdelijke verkeerslichten en bebording ter plekke. Meer informatie vindt u op wegenverkeer. Door weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden langer duren.

Werkzaamheden rotonde Stappegoorweg

Als u vanuit Goirle richting Stappegoor gaat in Tilburg, dan moet u rekening houden met wegwerkzaamheden tot eind juli. De rotonde aan de Stappegoorweg wordt omgebouwd tot een overzichtelijk kruispunt met verkeerslichten. Dit is nodig om de extra drukte die verwacht wordt door de komst van de Jumbo Foodmarkt en nieuwbouwwijk Willemsbuiten op te vangen.

Maatregelen
Fietsers worden omgeleid over de Apenijnnenweg, waar niet geparkeerd mag worden. De bushaltes op de Trouwlaan en Stappegoorweg kunt u niet gebruiken, maar wel de haltes in de Winkler Prinsstraat en aan de Eifelweg. Verder kan parkeergarage Olympiaplein alleen via de parkeerplaats achter Euroscoop worden bereikt. En als u vanaf de parkeerplaats bij het zwembad naar het onderwijsgebied wilt lopen dan kan dat via de passage tussen de Ireen Wüst IJsbaan en de Jumbo naar het Olympiaplein.

Asfaltreconstructie Hoogeindseweg

Vanaf 16 april t/m 29 juni werkt aannemersbedrijf Gebr. van Kessel Wegenbouw aan de Hoogeindseweg. Dit zal enige overlast met zich meebrengen. Op de projectpagina leest u meer over de werkzaamheden.

Omleidingsroute Hoofdroute Riel

Op de doorgaande weg in Riel zijn de mensen van Paulissen GWW bezig met het vervangen van de verharding voor geluidsarme klinkers. Op de projectpagina leest u wanneer welk wegdeel wordt aangepakt. Ook de omleidingsroute en busdienst komt hier aan de orde.