Iets melden

Zwerfvuil? Verstopte riolering? Losse tegels? Illegale storting? Een gevaarlijke tak in een boom? Kapotte speeltoestellen? Meld het ons.

Let op: Op dit moment zijn er diverse storingen aan het ondergrondse kabelnetwerk. Deze storingen zijn bij ons bekend en doorgegeven aan de beheerder van het netwerk Enexis. Als er meerdere lantaarnpalen in uw straat of meerdere straten in uw omgeving niet branden mag u er van uit gaan dat het om een netwerkstoring gaat. Vanwege een lage bezetting rondom de feestdagen verwerken wij alle meldingen over storingen, maar wij kunnen niet naar iedereen reageren.

Enexis streeft ernaar om binnen 10 werkdagen een netstoring te verhelpen, dit onder voorbehoud. Vanwege de feestdagen kan het langer duren voordat de storing is opgelost.

Geef online uw melding door

Containers

Is uw container niet geleegd? Is uw container stuk of wilt u een extra container aanvragen? Lees op de pagina containers wat u kunt doen.

Rioolverstopping

Als uw riool verstopt is, is het belangrijk om te weten waar de verstopping zit om deze op te lossen. Lees wat u moet doen op de pagina Riool.

Ongedierte

Heeft u last van ratten, wespen of ander ongedierte in of rondom uw woning? Lees op de pagina Ongedierte wat u het best kunt doen.

Gevonden en verloren voorwerpen

Gevonden of verloren voorwerpen kunt u online doorgeven. Kijk wat u moet doen op de pagina Gevonden en verloren voorwerpen.

Na kantoortijd

Het nummer (013) 5310 676 kunt u in geval van een calamiteit of nood, zoals regenwateroverlast of een gevaarlijk obstakel op de weg, na kantoortijd bellen. Via een keuzemenu wordt u doorgeschakeld naar de firma Helma of de politie. 

Meldingen die voor andere organisaties bestemd zijn

Overlast van geur, geluid, trillingen en stof van bedrijven kunt u 24 uur per dag melden bij Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB). Hiervoor belt u de MilieuKlachtenCentrale T (073) 681 28 21
Hoog water, verontreiniging van beken of sloten:
voor Goirle: Waterschap de Dommel: T (0411) 618 618
voor Riel: Waterschap Brabantse Delta:  T (076) 564 10 00
Drinkwater: Brabant Water, T (073) 683 80 00
Regte Heide: Brabants Landschap. T (0411) 62 27 75 
Wildaanrijding:
bel de politie T (0900) 88 44