Bekendmakingen

Wij maken de officiële bekendmakingen bekend via www.overheid.nl. In de gemeentepagina plaatsen wij van enkele bekendmakingen een wekelijkse samenvatting.

Bekendmakingen gemeente Goirle

Wij publiceren onze volledige officiële bekendmakingen online op de website www.overheid.nl. Dat zijn bekendmakingen over bijvoorbeeld ruimtelijke plannen, verordeningen, aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen, evenementenvergunningen en verkeersmaatregelen. In de gemeentepagina in het Goirles Belang plaatsen we alleen een korte samenvatting van enkele bekendmakingen. Komt u er online niet uit? Dan helpen we u graag telefonisch. Bel dan T (013) 5310 610.

Bekendmakingen in uw mailbox

Wilt u altijd op de hoogte zijn van alle officiële bekendmakingen? Meld u dan aan voor de e-mailservice van overheid.nl. U krijgt dan automatisch bericht over de bekendmakingen in uw buurt. U geeft zelf aan hoe vaak en waarover u informatie krijgt.

Bezwaar, beroep of zienswijze

Bij sommige bekendmakingen kunt u bezwaar maken of in beroep gaan. Of een zienswijze indienen. Hoe u dat precies doet, leest u in de publicatie op www.overheid.nl. Als u de bijbehorende documenten wilt inzien, neem dan contact op via T (013) 5310 610.