Gevonden en verloren

Bent u iets verloren of heeft u iets gevonden in de gemeente Goirle? Dan kunt u dit online melden via www.verlorenofgevonden.nl. Daar kunt u voorwerpen aanmelden en verloren voorwerpen terugvinden.

Geef online door als u iets kwijt bent of iets gevonden heeft

Gevonden legitimatiebewijzen mag u niet thuis bewaren. Deze geeft u af bij de gemeente. Dit kan bij de informatiebalie tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Als u iets anders heeft gevonden in de gemeente Goirle, dan kunt u twee dingen doen:

1. Zelf bewaren: u bewaart het voorwerp zelf voor de eigenaar. U moet dan wel een melding maken.

Gevonden voorwerpen met een waarde tot € 450,00 bewaart u drie maanden lang. Voorwerpen met een waarde boven de € 450,00 bewaart u twaalf maanden. Meldt de eigenaar zich binnen deze periode, dan geeft u het voorwerp terug aan de eigenaar. Meldt deze persoon zich niet, dan bent u de nieuwe eigenaar van het voorwerp.

2. Afgeven bij gemeente: u kunt het gevonden voorwerp ook afgeven bij de gemeente. Dit kan bij de informatiebalie tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Het voorwerp wordt dan door de gemeente geregistreerd op www.verlorenofgevonden.nl. Een afspraak is niet nodig.

Bent u iets verloren in de gemeente Goirle? Kijk dan regelmatig op de website www.verlorenofgevonden.nl. Daar kunt u zien of uw voorwerp gevonden is. Maak zelf ook een melding op de website www.verlorenofgevonden.nl. Deze melding kunt u printen en gebruiken als bewijs voor uw verzekering.

Een gevonden voorwerp kan bij de vinder liggen, of bij de gemeente. Heeft u een match, neem dan contact op met de vinder. Ligt uw verloren voorwerp bij de gemeente, kom dan naar het gemeentehuis van Goirle. Neem een geldig legitimatiebewijs mee.

Is uw legitimatiebewijs bij de gemeente afgegeven, dan neemt de gemeente zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen, dan kunt u bellen naar (013) 5310 610.