Kermis Riel 2017

Van 16 t/m 19 september

Het is weer kermis in Riel. Van zaterdag 16 september tot en met dinsdag 19 september staan de attracties op het Dorpsplein en de Kerkstraat. Het gaat om de volgende attracties: Minicars, Kinderdraaimolen, Autoscooter, Holy Cranes, Snoepkraam, Fotoschietsalon, Gebakkraam, Lijntrekspel, Boksbal en de Cakewalk.

Programma

Zondag 17 september

Vanaf 12.00 uur: Kermisconcert door harmonie Muziek & Vriendschap locatie Dorpsplein, t.h.v. autoscooter

Maandag 18 september

16.30-18.00 uur: "Het Groot Vraagteken" blaast en knoopt zijn ballonnetjes in leuke figuren voor de kinderen op het kermisterrein

Plattegrond Kermis

Markt

Woensdag 20 september vindt de wekelijkse markt plaats voor de Kosterei i.p.v. op het Dorpsplein.

Verkeersomleiding

Van vrijdag 15 september tot woensdag 20 september 17.00 uur is de Kerkstraat tussen de kerk en de Brokkenstraat afgesloten voor alle verkeer. Vrachtverkeer dat in Riel moet zijn, dient de aangegeven omleidingsroute te volgen. Het personenverkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de Vonderstraat, Oude Tilburgsebaan en de Brokkenstraat.  

Tijdens de kermis geldt voor al het doorgaande verkeer de omleiding vanaf de provinciale weg N260 richting de A58 en andersom.

Busdiensten

Buslijn Tilburg-Breda v.v.
De haltes aan de Kerkstraat en de Dorpstraat komen i.v.m. de kermis tijdelijk te vervallen.
De bus rijdt in de richting Alphen via de Dorpstraat, Zandeind, Goorweg, Spaanse Hoek, Vijfhuizenbaan, Spoorweide naar de Alphenseweg.
Richting Tilburg vise versa.

Buurtbus
De buurtbushalte aan het Dorpsplein vervalt en wordt verplaatst naar de hoek Goirleseweg- Dorpstraat.