Feest van de Vrijwilliger op 6 maart 2024

Op woensdag 6 maart vieren we het Feest van de Vrijwilliger. De avond begint om 19.30 uur en is in de foyer van Cultureel Centrum Jan van Besouw. Per organisatie zijn er acht vrijwilligers welkom. Aanmelden kan nog tot donderdag 15 februari.

Vrijwilligers, bedankt

Wij vinden alle vrijwilligers en de activiteiten die u samen organiseert van grote betekenis. In Goirle en Riel houden inwoners van aanpakken en er samen iets van maken. Dat is de kracht van de GĂ´olse en Rielse samenleving. Als vrijwilliger bent u er voor anderen, zonder daar zelf iets voor te vragen. Met het Feest van de Vrijwilliger bedanken we u hiervoor. Het wordt een gezellige avond met muziek, een drankje en een hapje.

Aanmelden

Het aantal plaatsen in de foyer van het Jan van Besouw is beperkt. Daarom vragen we vrijwilligers om zich aan te melden. Per organisatie kunnen maximaal acht vrijwilligers komen. Aanmelden kan tot 15 februari via deze aanmeldlink. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk op 20 februari bericht van ons.

Mantelzorgers vormen een specifieke groep vrijwilligers. Daarom zetten we hen apart in het zonnetje op de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg.