Boschkens West

De Boschkens is gelegen aan de noordzijde van de Tilburgseweg. Boschkens West ligt aan de westkant, ten noorden van de Rillaersebaan. Boschkens West bestaat uit verschillende deelgebieden.

De Boschrand

De woningen die nu in De Boschrand worden gebouwd zijn allemaal al verkocht of verhuurd. Maar inmiddels wordt alweer druk gewerkt aan een nieuw plan, het Barbara Benz Park.

Barbara Benz Park

Onder de werktitel Barbara Benz Park wordt momenteel druk gewerkt voor een nieuw plan met 25 woningen, op de voormalige locatie van Kompaan en De Bocht aan de Tilburgseweg. Of het project zo blijft heten staat nog niet vast. Op het voormalige terrein van Stichting Kompaan en De Bocht (nu Sterk Huis) liep een straat die het Barbara Benz laantje werd genoemd.

Belangstelling registreren
Het gemeentebestuur heeft het schetsontwerp vastgesteld en gaat nu van start met het registreren van belangstellenden voor de vooral vrijstaande woningen op kavels van 350-1500 m┬▓. Aan het schetsontwerp kunnen uiteraard geen rechten worden ontleend. Vult u het formulier in als u interesse in dit project heeft? Dan houden we u op de hoogte van de plannen via de nieuwsbrief die iedere drie maanden verschijnt. De bestemmingsplanprocedure start dit jaar nog en de verkoop begint waarschijnlijk in de eerste helft van 2019. 

Surfplas

In totaal komen er 190 woningen in het project de Surfplas. De eerste woningen zijn al bewoond en er zijn nog steeds woningen te koop! De ontwikkelaar van Surfplas heeft een website opgericht voor het project. Hier vindt u meer informatie over het plan, de verschillende woningtypes en over de planning. Naast koopwoningen komen er ook huurwoningen.

Via de website kunt u zich inschrijven als belangstellende voor het project en wordt u tijdig geïnformeerd over nieuws rondom Surfplas Goirle.

De Groene Grens

De Groene Grens ligt aan de Boschring in Goirle. Dit project gaat de begrenzing en 'wand' vormen van Boschkens West. De eerste 41 woningen zijn inmiddels opgeleverd, daarvan zijn 38 huurwoningen. Bijzonder is dat de woningen allemaal energieneutraal zijn.

De ontwikkelaar AM is gestart met de verkoop van Fase 2. In deze fase bevinden zich twee-onder-een-kapwoningen, patio's, rij- en hoekwoningen.

Kijk voor meer informatie over de verkoop op de website over Wonen op De Groene Grens.
Voor meer informatie over de verhuur kunt u op de website van huren  in Boschkens terecht.