Werkzaamheden

In de gemeente Goirle wordt regelmatig gewerkt aan de weg en vinden grotere en kleinere evenementen plaats. Meestal zijn tijdelijke verkeersmaatregelen nodig om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen en de doorstroming van het verkeer te bevorderen.

Op dinsdag 30 mei vanaf 7:30 uur brengen we een blauwe zone aan in Parkeergarage De Hovel. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Heijmans en gaan maximaal één dag duren.

Gevolgen

De blauwe zone gaat nog niet in. Meer informatie hierover volgt. Waar de blauwe zone komt, ziet u in deze afbeelding.

Vragen

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Mail of bel dan met Bert Jansen, beheerder civiele techniek van de gemeente Goirle. Hij is bereikbaar via bert.jansen@goirle.nl of op telefoonnummer (013) 5310 528.

Vanaf dinsdag 30 mei tot en met 7 juli zijn er herstelwerkzaamheden aan de rotonde bij de Abcovenseweg – Guido Gezellelaan – Hoge wal. De rotonde heeft schade en dat wordt gerepareerd. Hierdoor is rotonde afgesloten voor auto- en vrachtverkeer. Voetgangers en fietsers kunnen wel gebruik blijven maken van de rotonde.

Omleiding

Om het verkeer in goede banen te leiden is er een omleiding ingesteld. Deze loopt via de Rillaerse Baan, Tilburgseweg en de Van Haestrechtstraat. Vanaf maandag 26 juni is de rotonde weer te gebruiken voor autoverkeer. Vrachtwagens en ander zwaar verkeer worden omgeleid tot zaterdag 8 juli. Dit heeft te maken met uitharding van beton wat opnieuw gestort wordt.

Vragen

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Mail of bel dan met Joop Kwaks, projectleider van de gemeente Goirle. Hij is bereikbaar via joop.kwaks@goirle.nl of op telefoonnummer (013) 531 0687.

Vanaf maandag 31 oktober starten de werkzaamheden in de wijk ’t Ven-Noord. De wijk wordt toekomstbestendig gemaakt. Een onderdeel daarvan is het aanleggen van een gescheiden rioleringsstelsel. Hiervoor worden eerst bomen gekapt waarvoor een kapvergunning is verleend. Vanaf 7 november starten de werkzaamheden aan de riolering in de wijk. Deze worden zo uitgevoerd dat alle straten en woningen bereikbaar blijven. Bewoners van de wijk zijn geïnformeerd.

Vragen?

Heeft u vragen? Kijk voor meer informatie op www.grootonderhoudtvennoord.nl. U kunt ook contact op met Iris Hagenaar via goirle@heijmans.nl.