Verloren en gevonden

Bent u iets kwijtgeraakt of heeft u iets gevonden? Meld het online via verlorenofgevonden.nl. U vindt daar een overzicht van alle verloren of gevonden voorwerpen. Een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs geeft u af bij het gemeentehuis.

Verloren voorwerpen

Als u iets kwijt bent dan meldt u dit op www.verlorenofgevonden.nl. Op de website verlorenofgevonden.nl vindt u ook een overzicht van gevonden voorwerpen. Een verloren eigendom kunt u ophalen op het gemeentehuis of bij de vinder.

Rijbewijs kwijt

Geef dit online door aan de RDW (hiervoor heeft u DigiD nodig). Of maak een afspraak met ons om een nieuw rijbewijs aan te vragen. U kunt dan ook de vermissing aan ons doorgeven. 

Paspoort of ID-kaart kwijt

Geef dit online aan ons door met het formulier vermissing reisdocument. U heeft hiervoor DigiD nodig. Daarna maakt u een afspraak om een nieuw reisdocument aan te vragen.

Gevonden voorwerpen

Heeft u een voorwerp gevonden? U kunt het afgeven in het gemeentehuis, of u bewaart het thuis voor de eigenaar. Wilt u het zelf bewaren? Meld het gevonden voorwerp dan via www.verlorenofgevonden.nl

Meldt de eigenaar zich binnen 1 jaar? Dan geeft u het voorwerp terug. Meldt de eigenaar zich niet? Dan is het voorwerp voor u en meldt u op www.verlorenofgevonden.nl dat u eigenaar van het voorwerp bent geworden.

Bankpas of OV-chipkaart

U mag dit afgeven in het gemeentehuis. We bewaren deze maximaal een maand. 

We bewaren gevonden voorwerpen 3 maanden

Wanneer de waarde meer is dan € 450 dan bewaren we het langer, namelijk 1 jaar.