Mark van Beers nieuwe gemeentesecretaris in Goirle

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle heeft besloten Mark van Beers te benoemen tot gemeentesecretaris / algemeen directeur. Mark start 12 augustus 2024 bij de gemeente Goirle.

Het college van Goirle ziet in Mark van Beers een betrokken algemeen directeur en een stevig adviseur met wie koersvast verder gebouwd kan worden aan de organisatie. Mark van Beers zal volgens het college een uitstekend boegbeeld zijn. Door zijn authentieke persoonlijkheid met de nodige dosis humor is Mark makkelijk benaderbaar en staat hij voor zijn mensen

“Ik ben blij en vereerd met deze benoeming. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met alle ambtenaren, collegeleden, raadsleden en andere partners in de gemeente Goirle. Met hen wil ik de ingeslagen ontwikkeling van de organisatie verder brengen en werken aan een gemeente waar het fijn wonen, werken en verblijven is én blijft.”

  Mark van Beers

Achtergrond

Mark van Beers is momenteel werkzaam bij de GGD West-Brabant als sectormanager Algemene Gezondheidszorg. Daar is hij de laatste jaren ook verantwoordelijk geweest voor de totale uitvoering van de GGD-werkzaamheden bij Covid-19. Daarvoor werkte hij als hoofd P&O en secretaris directieraad bij de gemeente Breda en was hij organisatieadviseur bij onder andere Rijnconsult en ODRP. Hij voltooide de universitaire studies Bestuurs- en Organisatiewetenschappen en Bedrijfskunde (cum laude).

Procedure

De vacature voor gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Goirle werd gelijktijdig intern en extern opengesteld. Er reageerden 24 sollicitanten op de vacature. De selectieprocedure is met een brede betrokkenheid vanuit de organisatie, inclusief de ondernemingsraad, doorlopen.