Veilige dorpen

De gemeente Goirle werkt samen met verschillende organisaties aan de veiligheid van Goirle en Riel. U kunt zelf ook een aantal dingen doen. Dit noemen we buurtpreventie.

Word lid van Buurt WhatsApp

Word lid van de Buurt-WhatsApp van uw wijk om elkaar alert te maken op verdachte situaties. Stuur een mail met uw naam, adres en 06-nummer naar buurtwhatsapp@goirle.nl.

Meld Misdaad Anoniem

Weet u waar een wietkwekerij of drugslab zit of heeft u een vermoeden? Meld Misdaad Anoniem online of bel met 0800 70 00. Zij zetten uw melding alleen door naar de politie of gemeente als uw anonimiteit volledig gegarandeerd is. 

Download de Burgernet app

Via Burgernet krijgt u informatie die met veiligheid in de wijk te maken hebben. U kunt hiervoor de Burgetnet app downloaden. Via de app krijgt u op basis van uw locatie berichten. 

Wijkagent

Met vragen of voor advies kunt u contact opnemen met uw wijkagent. De gemeente Goirle valt onder politieteam Leijdal. Het steunpunt van politieteam Leijdal vindt u in het gemeentehuis. U kunt alleen terecht bij dit steunpunt als u een afspraak heeft gemaakt. Dit kan via telefoonnummer 0900 - 8844.

Buurtbemiddeling

Overlast van buren? Neem contact op met ContourdeTwern. Zij bemiddelen bij conflicten tussen buurtgenoten.