Werken voor Goirle

Als je werkt voor de gemeente Goirle, ben je dagelijks samen met zo’n 170 andere medewerkers aan ’t werk voor de ruim 24.000 inwoners van onze dorpen: Goirle en Riel.

Over onze organisatie

De competenties van onze organisatie

We luisteren goed naar de wensen van onze inwoners en ondernemers en de geluiden uit de samenleving. Die vormen de leidraad voor ons werk. We zijn nieuwsgierig en zoeken naar mogelijkheden en kansen. Om goede resultaten te bereiken voor onze inwoners zoeken we actief de samenwerking. Onder andere met onze buurgemeenten Hilvarenbeek en Oisterwijk en in de regio Hart van Brabant. 

Hoe we samenwerken

Als je bij ons komt werken, kom je in een informele organisatie terecht. We kennen elkaar en daardoor vinden we elkaar gemakkelijk. Deuren staan open en collega’s zijn altijd bereid je te helpen. We werken in zelforganiserende teams. Binnen een team ben je samen verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en voor het resultaat. 

Het leven is meer dan werken alleen

Je krijgt bij ons daarom alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Daarnaast vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. We hebben flexibele werktijden en werken thuis of op kantoor.

Wat medewerkers vertellen 

Over de gemeente Goirle

Meer weten? Bekijk dan onze video!