Werken voor Goirle

Als je werkt voor de gemeente Goirle, ben je dagelijks samen met zo’n 170 andere medewerkers aan ’t werk voor de ruim 24.000 inwoners van onze dorpen: Goirle en Riel.

Over onze organisatie

De competenties van onze organisatie

We luisteren goed naar de wensen van onze inwoners en ondernemers en de geluiden uit de samenleving. Die vormen de leidraad voor ons werk. We zijn nieuwsgierig en zoeken naar mogelijkheden en kansen. Om goede resultaten te bereiken voor onze inwoners zoeken we actief de samenwerking. Onder andere met onze buurgemeenten Hilvarenbeek en Oisterwijk en in de regio Hart van Brabant. 

Hoe we samenwerken

Als je bij ons komt werken, kom je in een informele organisatie terecht. We kennen elkaar en daardoor vinden we elkaar gemakkelijk. Deuren staan open en collega’s zijn altijd bereid je te helpen. We werken in zelforganiserende teams. Binnen een team ben je samen verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en voor het resultaat. 

Het leven is meer dan werken alleen

Je krijgt bij ons daarom alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Daarnaast vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. We hebben flexibele werktijden en werken thuis of op kantoor.

Wat medewerkers vertellen 

Goirle...

Een gemeente met een rijke historie in de linnen- en leerindustrie, gelegen in het Hart van Brabant, omringd door mooie natuur. Een leven in Goirle en Riel is een leven van hoge kwaliteit.

De ondernemende aard van de Gôolse en Rielse gemeenschap is een groot goed. Denk aan al die ondernemers die de gemeente Goirle rijk is en het uitgebreide verenigingsleven.

We zijn een gemeente met doenerige dorpen waarin we elkaar kennen en iedereen mee kán en mag doen.

Die lokale betrokkenheid is een belangrijke kracht van de gemeente die tot op de dag van vandaag onderdeel uitmaakt van de Gôolse gemeenschap.

Het groen en de natuur in Goirle en Riel, is het prachtlandschap van de toekomst.

We koesteren de beekdalen, bossen en heide, agrarische landschappen en natuurgebieden van internationaal belang. Daarbij kijken we hoe we kunnen verduurzamen en de schoonheid van het landschap kunnen behouden

We bouwen aan de toekomst voor volgende generaties.

Het culturele leven, horeca, winkel- en sportvoorzieningen, evenementen én de groene omgeving maakt de gemeente Goirle een fijne plek om te wonen, leven en recreëren.

In Goirle en Riel is het goed toeven. Wil jij dit zelf ervaren?

Kijk op goolsegeheimen.nl en ontdek alle geheimen die onze prachtige gemeente te bieden heeft.

Deze video is gemaakt in opdracht van de gemeente Goirle.

Meer informatie vindt u op www.goirle.nl